Contacte | Col·laboradors
 Suma't   Què ?   Cinema   Empresa   Joguines   Més 
 

I tu... pel català, sumes?

És cert que el català suma, però encara ens queda molt camí per recórrer: malgrat la vitalitat de la nostra llengua en molts sectors, hi ha àmbits en què el català encara no té el pes que es mereix.

Per això necessitem persones com tu, que es moguin perquè el català avanci. Pots col·laborar de maneres molt diverses.

La teva
col·laboració suma!
 

 

Com puc col·laborar?
Fent una aportació o donació a la campanya:
Necessitem la teva col·laboració per poder fer molt més. La teva aportació econòmica ens permetrà engegar moltes més campanyes per normalitzar la nostra llengua en els àmbits en què encara no té el pes que hauria de tenir i fer que aquest missatge arribi molt més lluny. Ajuda’ns a millorar les xifres del català. La teva col·laboració suma!

Paypal:Fent-me  soci/sòcia  de la Plataforma per la Llengua:

Dóna continuïtat a la teva col·laboració. Com a soci o sòcia, rebràs periòdicament tot el material de sensibilització que editem, t’informarem de les activitats, iniciatives i novetats que puguin ser del teu interès i t’oferirem suport i assessorament gratuït davant de qualsevol situació de discriminació lingüística. A més, et proposarem actuacions perquè tu puguis posar el teu gra de sorra i sumis per millorar la situació de la nostra llengua. Amb el teu carnet de soci o sòcia també tindràs descomptes i ofertes puntuals en diversos serveis. I per sobre de tot, la teva aportació et permetrà contribuir de manera decisiva a normalitzar la llengua catalana en els diferents àmbits de la societat.


Fent-me  voluntari/ària  de la Plataforma per la Llengua:
 
Ajuda’ns a millorar la situació del català a través de la teva col·laboració en diferents tasques. Fent de voluntari o voluntària t'oferim la possibilitat de treballar de forma eficaç per a la normalització del català, fen-te partícep dels èxits aconseguits anualment per l'organització. En funció de la feina desenvolupada, t'oferim la possibilitat de formar-te tècnicament i a nivell discursiu, adquirir coneixements sobre la llengua catalana i aprendre tècniques d'activisme lingüístic. Com a voluntari o voluntària estaràs informat de les novetats i activitats de l'organització i podràs participar en trobades de voluntaris, activitats i comissions de treball.


Actuant activament:
Hi ha un ventall molt ampli de petites accions que pots fer per defensar la teva llengua i per estendre-la en tots aquells espais on encara no hi és present: parla sempre en català amb normalitat, tria utilitzar el català en totes les oportunitats possibles, demana que et parlin en català, reclama rebre factures, catàlegs, fullets, les cartes de bars o restaurants en la teva llengua. Aquests consells i molts d’altres es poden consultar a la nostra guia I jo, què puc fer?.

 

Qualsevol d’aquestes maneres de col·laborar és bona.
Suma’t a la Plataforma per la Llengua!