Contacte | Col·laboradors
 Suma't   Què ?   Cinema   Empresa   Joguines   Més 
 

Aquesta campanya la promou la Plataforma per la Llengua amb l’objectiu de donar a conèixer mitjançant diverses dades estadístiques la situació del català en diferents àmbits de la societat i, tot seguit, recordar que hi ha alguns sectors en què la nostra llengua encara no té el pes que es mereix.

La campanya pretén, així, provocar el debat social i la reflexió i obtenir la implicació de tothom perquè cadascú posi el seu gra de sorra per millorar aquesta situació.

 
 
La Plataforma per la Llengua és una organització no governamental que treballa per promoure la llengua catalana com a eina de cohesió social. Treballem als diferents territoris de parla catalana i des d’una perspectiva transversal en l’àmbit socioeconòmic i audiovisual, en l’acollida lingüística als nouvinguts, en les universitats i en l’educació i a les administracions, entre d’altres àmbits d’actuació. Els èxits aconseguits des del 1993 ens han portat reconeixements com el Premi Nacional de Cultura 2008 a la Projecció Social de la Llengua Catalana, atorgat per la Generalitat de Catalunya.

Teballem des del pragmatisme i el rigor cercant sempre l’originalitat en les nostres actuacions i noves perspectives desde fa més de 15 anys. Actualment comptem amb diversos grups de treball en diverses poblacions i delegacions territorials al País Valencià, el Barcelonès, el Maresme, l’Empordà, el Tarragonès, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental. En total englobem unes 4.000 persones i més de 20 entitats que treballem per promoure la llengua catalana.


Si estas interessat a conèixe’ns, pots contactar amb nosaltres a:

 

Plataforma per la Llengua

Via Laietana 48A. Principal 2a

08003 Barcelona

Tel.: 93 321 18 03

Fax: 93 321 12 71

 info@plataforma-llengua.cat 

 www.plataforma-llengua.cat